Üniversitemizin 2021 Yılında İkinci Avrupa Projesi Başarısı

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve NBUAM merkezi Avrupa Birliği projelerinde, 2021 yılında ikinci proje desteğini de almaya hak kazandı.

ERASMUS+ KA226 programına sunulan “Creating a Virtual Laboratory for Online Teaching” başlıklı proje, toplam 66 başvuru içerisinden seçilen 8 projeden biri olarak desteklenmeye hak kazandı. Teknoloji Fakültesi öğretim üyesi ve NBUAM Müdürü Doç. Dr. Oğuzhan Gündüz, Doç. Dr. Nazmi Ekren, Doç. Dr. A. Talat İnan, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Ceren Koyuncu, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Şengör, NBUAM Uluslararası Projeler Sorumlusu Sema Gündüz ve tüm NBUAM araştırmacılarını tebrik ederiz. Ayrıca bu tip projelerin yazılmasını teşvik eden Uluslararası Ofis Direktörlüğüne de teşekkür ederiz.

Projede; salgın hastalıklar nedeniyle laboratuvar ortamından uzak kalan öğrenciler için biyomalzeme ve doku mühendisliği ile ilgili sanal bir laboratuvar ortamı oluşturulacaktır. Bu sanal laboratuvar, öğrencilerin uzaktan kontrolü ve müdahalesine olanak sunacaktır. Bu proje, 2 yıl boyunca; Universitat Internacional de Catalunya (İspanya), Universitatea Politehnica Din Bucuresti (Romanya), Universite de Technologie de Compiegne (Fransa), Yıldız Teknik Üniversitesi (Yerel Partner) ortaklığında, üniversitemizin yürütücülüğünde devam edecektir.

https://www.ua.gov.tr/media/x4aoq2so/ka226-web-duyuru-kabul-listesi.pdf

Haber:Nida Şenler

HIZLI ERİŞİM