Banka Maaş Kartlarının Personele Dağtılması Hk.

Üniversitemiz ile Yapı ve Kredi Bankası A.Ş arasında 13/11/2014 tarihinde imzalanan sözleşme uyarınca, Üniversitemiz Göztepe Kampüsünde bulunan Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Yüksekokul, Enstitü ve Daire Başkanlıkları Kadrolarında bulunan personellerin 08/12/2014 tarihinde Üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi Toplantı salonunda , son kez maaş kartları dağıtım işlemleri yapılacak olup, aksi takdirde yukarıda belirtilen tarihte gelmeyen personel, maaş kartlarını Yapı ve Kredi bankası A.Ş şubelerinden alabileceklerdir. Ayrıca maaş kartlarını almaya gelen personellerin bankanın müşteri bilgi formunu doldurmuş olmaları ve 2 adet nüfus cüzdanı fotokopilerini de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Müşteri Bilgi Formu