BİGG 1512 Yeşil Büyüme Çağrısı!

Marmara Üniversitesi ve Erciyes Teknopark ortaklığında 2020 – 2022 yılları TÜBİTAK 1512 – Girişimcilik Destek Programı (Önceki adıyla Teknogirişim Sermayesi Desteği) 1. Aşama uygulayıcı kuruluş olarak yürütülmektedir.

TÜBİTAK 1512 – Girişimcilik Destek Programı kapsamında 200.000 TL hibe desteği alarak şirketini kurmak isteyen girişimci adayları (TÜM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ, MEZUNLAR VE AKADEMİSYENLER ) BİGG Marmara Programına başvurabilir.

200.000 TL hibe desteğini almak için girişimci adaylarına eğitim, mentorluk ve iş planı yazma destekleri ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Teknoloji tabanlı iş fikirlerinizi hayata geçirmek ve program hakkında detaylı bilgi alabilmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

www.biggmarmara.com

Son başvuru tarihi: 29 Ekim 2021