Eğitimde Yeni Arayışlar Kongresi

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi ve Marmara Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen ve ana teması “2023 Vizyonunda İnsan ve Toplum Modeli” olan II. Uluslararası Eğitimde Yeni Arayışlar Kongresi 26-28 Ekim 2019 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Bağlarbaşı Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecektir.

Kongrede disiplinler arası bir bakış açısıyla 2023 vizyonu irdelenecek, 2023 Türkiyesinde beklenen maddi ve manevi dönüşüm, ideal insan ve toplum modeli ortaya konmaya çalışılacaktır. Eğitim ve toplum bilimleri alanında önemli uzmanların ve değerli bilim insanlarının katılacağı kongrede 187 bildiri sunulacaktır. Ayrıca kongre bünyesinde “Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğretiminde Materyal Tasarımı” konulu bir çalıştay da gerçekleştirilecektir. Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda şekillenen 2023 Eğitim Vizyonu için de önemli katkıların sunulacağı kongreye ülkemizden ve dünyanın farklı ülkelerinden tüm ilgililer davetlidir.

Afiş