Marmara Üniversitesi Mühendislik Bilimler Araştırma Projesi Yazma Eğitimi

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veysel GAZİ TÜBİTAK BİDEB 2237-B programına başvurmuş ve “Marmara Üniversitesi Mühendislik Bilimler Araştırma Projesi Yazma Eğitimi” başlıklı projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.

Söz konusu eğitim 27-29 Mayıs 2020 tarihlerinde yapılacaktır. Eğitimde başta Prof. Dr. Veysel GAZİ olmak üzere aşağıdaki akademisyenler görev alacaklardır:

Prof. Dr. Murat Efe – Ankara Üniversitesi

Prof. Dr. Asım Egemen Yılmaz – Ankara Üniversitesi

Doç. Dr. Mehmet Karaköse – Fırat Üniversitesi

TÜBİTAK destekli hiç proje yürütmemiş öğretim üyelerinin yanı sıra yeterliliğini geçmiş doktora öğrencileri ve araştırma görevlileri de etkinliğe katılabilecektir. Üniversitemiz mensuplarının yanı sıra diğer üniversitelerin mensuplarına da etkinlik açıktır. Eğitim daha çok Mühendislik ve Teknoloji alanlarına yönelik olmakla birlikte (tüm eğitmen hocalarımız mühendislik alanından) diğer alanlardan katılmak isteyenler de katılabilir. Katılmak isteyenlerin Prof. Dr. Veysel GAZİ ile iletişime geçmeleri ve veysel.gazi@marmara.edu.tr adresine kayıt yaptırmaları gerekmektedir.