Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Oryantasyon Programı

Oryantasyon programı sabah ve öğleden sonrası için 2 oturum olarak planlanmıştır.Ancak gerek program uzunluklarının değişmesi gerekse fakülte büyüklüğüne göre değişen katılımcı sayısına bağlı olarak 1 gün içerisinde 3 oturum da gerçekleştirilebilecek şekilde hazırlıklar tamamlanacaktır.

Programın içeriği ise üniversitemiz bünyesine yeni katılan öğrencilere kampüs içi yaşam, üniversitemizin fizibilite imkânlarının tanıtımı yanında üniversitemiz eğitim - öğretim ve öğrenci mevzuatının ve YÖK disiplin yönetmeliğinin açıklanması ile öğrencilerin fakültelerinde ki yetkili kişilerle de ilk geldiklerinde bizzat iletişim kurabilmelerini sağlayarak en doğru ve en hızlı bilgiye ulaşma imkânı olacaktır.

Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Oryantasyon Programı Oturum Tarihleri

18 Eylül Çarşamba | 1. Oturum : Diş Hekimliği Fakültesi
23 Eylül Pazartesi | 1.Oturum : Atatürk Eğitim Fakültesi | 2. Oturum : Teknik Bilimler M.Y.O
24 Eylül Salı | 1.Oturum : Fen Edebiyat Fakültesi | 2. Oturum : Fen Edebiyat Fakültesi
25 Eylül Çarşamba | 1.Oturum : İktisat Fakültesi  | 2. Oturum : Mühendislik Fakültesi | | İlahiyat Fakültesi
26 Eylül Perşembe | 1.Oturum : Teknoloji Fakültesi – Takı Teknolojisi ve Tasarımı  Y.O
 2. Oturum : Bankacılık ve Sigortacılık Y.O
27 Eylül Cuma | 1.Oturum :  Güzel Sanatlar Fakültesi
30 Eylül Pazartesi | 1.Oturum :  Beden Eğitimi ve Spor Y.O | 2. Oturum : Siyasal Bilgiler Fakültesi
3.Oturum : Sosyal Bilimler M.Y.O
1 Ekim Salı | 1.Oturum : İletişim Fakültesi
2 Ekim Çarşamba | 1.Oturum :  İşletme Fakültesi | 2. Oturum : İşletme Fakültesi
3 Ekim Perşembe | 1.Oturum :  Hukuk Fakültesi | 2. Oturum : Hukuk Fakültesi
4 Ekim Cuma | 1.Oturum :  Tıp Fakültesi | 2. Oturum : Eczacılık Fakültesi
7 Ekim Pazartesi | 1. Oturum : Sağlık Hizmetleri M.Y.O - Adalet M.Y.O  |  2. Oturum : Sağlık Bilimleri Fakültesi

Oturum Saatleri:

1. Oturum 10:00-12:00
2. Oturum 13:00-15:00
3. Oturum 16:00-18:00

Oryantasyon programı broşürü için tıklayınız.