Marmara Üniversitesi Öğrenci ve Mezunlarına yönelik Yazılım Programı

Değerli Akademisyenlerimiz,

Marmara Üniversiteli! @kodluyoruz & @patika.dev olarak tam sana göre bir program hazırladık.

Yazılıma yeni mi başlıyorsun? Yoksa mezuniyet sonrası yazılım geliştirici olarak çalışmak istediğine mi karar verdin? Belki de yazılım alanında zaten çok iyisin! 3 bölümden oluşan programda herkese uygun bir adım var. Kendine en uygun olan adımdan başlaman için işte harika bir fırsat. Unutma, mezunlar dahil bölüm ve sınıf sınırlamamız yok, tek şart Marmara Üniversiteli olman❗

Yazılıma Başlangıç (3 hafta)

Hızlandırma & Staj Programları (8 hafta)

Kodluyoruz & Patika Bootcamp'leri

İşe Yerleşme İmkanı

Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi (MARKAM) işbirliği ile başlatacağımız bu programa "Ben hazırım, programa nasıl başlıyorum?" diyorsan hemen başvuru formunu doldur, bu harika program için ilk adımı at. Yeteneklerini geliştirirken Patika.dev ve Kodluyoruz programlarına hızlı geçiş hakkı kazan ve yazılım yolculuğuna başla. Program tamamen online olacak.

Başvuruların tamamlanmasının ardından yayın linkleri, saatler gibi gerekli tüm detayları paylaşmak için seninle iletişime geçeceğiz!

Başvuru Formu: https://bit.ly/muprogram

EK: