Marmara Üniversitesi Yadyo-Müsem İngilizce Kursları

Marmara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından MÜSEM üzerinden yabancı dil kursları düzenlenmektedir. Hafta sonu ve hafta içi akşam eğitim seçenekleriyle ortaöğretim ve üzeri tüm yaş gruplarını geleceğe hazırlamaktadır. Yılların deneyimi ile düzenlenen kurslarımızda katılımcıların İngilizce seviyelerini geliştirmelerini sağlanmaktadır. Kurslarımızda İngilizce eğitimi üniversitemizin deneyimli öğretim görevlileri tarafından verilmektedir.  Detaylı bilgiye ekteki dokümandan erişebilirsiniz.

KURSLARA BAŞVURU SÜRECİ

• Detaylı bilgi almak için https://sembys.marmara.edu.tr/ adresimizden giriş yaparak üyelik oluşturabilirsiniz.
  • Üyeliğinizin ardından ücretsiz olarak online yapılan İngilizce Seviye Tespit Sınavına girebilir ve kayıt yaptırabilirsiniz.
  • Dersler Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsünde Yabancı Diller Yüksekokulu Nihad Sayar binasında verilmektedir.
  • Kurslarımız Marmara Üniversitesi öğrencilerine, personeline ve personel çocuklarına  %30 indirimlidir.

EK:
Marmara Üniversitesi Yadyo-Müsem İngilizce Kursları