MİTTO- TÜBİTAK BİGG 1512 Çağrı Programı

Değerli Öğrencimiz,

Mx BİGG Marmara Programı Son Başvuru Tarihi Uzatıldı!

Girişimcilik ve İnovasyon Ekosisteminin en güçlü aktörlerinden olan Marmara Üniversitesi Teknopark A.Ş. yürütücülüğünde ve Okan Üniversitesi işbirliğinde yürütülen TÜBİTAK Mx BİGG Marmara Programı 22 Mayıs tarihine kadar başvuruları almaya devam edecektir.

22 Mayıs tarihine kadar Mx BİGG Marmara Programına başvurarak teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerinizi TÜBİTAK BİGG 1512 Programı'nın 450.000 TL yatırım desteği ve Mxincubation'un profesyonel ön kuluçka destekleri ile hayata geçirebilirsiniz.

Program Kapsamında Desteklenen Alanlar,

• Akıllı Ulaşım
  • Akıllı Üretim Sistemleri
  • Enerji ve Temiz Teknolojiler
  • İletişim ve Sayısal Dönüşüm
  • Sağlık ve İyi Yaşam
  • Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme

Kimler Başvurabilir?

• Herhangi bir ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programına kayıtlı öğrenci,
  • Herhangi bir ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programından mezun kişi,
  • Daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Programı 2. Aşaması kapsamında destek almamış olmak,
  • Ön başvuru tarihi itibariyle herhangi bir işletmenin ortaklık yapısında yer almamak.

Marmara Üniversitesi Teknopark A.Ş. yürütücülüğünde ve Okan Üniversitesi işbirliğinde gerçekleşecek Mx BiGG Marmara programı için detaylı bilgilere ve başvuru için; www.biggmarmara.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Girişimci adaylarının ihtiyaçlarına uygun tasarlanan Mx BiGG Marmara Ön Kuluçka Süreci   kapsamında ve sonrasında da sağlanacak olanaklar;

• Mentor Görüşmeleri
  • İş Fikri Doğrulama Eğitimi
  • Patent Tarama Eğitimi
  • Prototipleme Atölyesine Erişim
  • Kanvas İş Modeli Eğitimi
  • Etkili İş Fikri Sunumu Eğitimi
  • İş Planı Yazma Eğitimi
  • Potansiyel Yatırımcı, Müşteri ve İş Ortaklarına Erişim
  • Teknolojik Altyapıya Erişim

Girişimcilik serüveninin ilk adımı olan TÜBİTAK BİGG 1512 sürecine Marmara Üniversitesi Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi Mxincubation'un yenilik ve yaratıcı gücüyle başvurmak için  Son Başvuru Tarihi: 22 Mayıs 2023

Program hakkında sıkça sorulan sorulara buradan ulaşabilirsiniz: https://tubitak.gov.tr/tr/icerik-sikca-sorulan-sorular-4

Sorularınız ve görüşleriniz için info@mxincubation.com adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi

(MİTTO)