SİGARA İÇİLMEZ ALANLAR İLE İLGİLİ DUYURU

SİGARA İÇİLMEZ ALANLAR

Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında 26.11.1996 tarih ve 22829 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiş ve bugüne kadar çeşitli ilavelerle güncellenmiş olan kanun ve T.C Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığının 86696344/01/06 sayılı Tütün Kontrolü Uygulamaları konulu 2015/6 Genelge göz önünde bulundurularak Kampüste sağlıklı yaşam için Üniversitemiz Kütüphanesi, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu, Kampüs Öğrenci Yemekhanesi ve İşletme Fakültesi önündeki alanlarda SİGARA İÇİLMEZ ALANLAR oluşturulmuştur. Bu alanlarda sigara içilmemesi hususunda tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerin gereken hassasiyeti göstermesi önemle rica olunur.