TÜBİTAK ARBİS (Araştırmacı Bilgi Sistemi) Kayıtlarının Güncellenmesi

Üniversitemizde Girişimci ve Yenilikçi Üniversite kültürünün oluşması için akademisyen ve öğrencilerimizin bilimsel ve teknolojik çalışmalarının tanınırlığı konusu önem arz etmektedir. Üniversitemiz potansiyelinin bilimsel ve teknolojik alanda en üst düzeyde kullanılabilmesi için TÜBİTAK ARBİS (Araştırmacı Bilgi Sistemi) kayıtlarının en kısa sürede yapılması gerekmektedir.

Bu nedenle, TÜBİTAK ARBİS (Araştırmacı Bilgi Sistemi) kayıtlarının akademisyen ve öğrencilerimiz tarafından güncellenmesi ve kayıtlı olmayanların kayıt olmaları amacı ile ARBİS Kayıt Kılavuzu ve Kayıt Linki bilgilerinize sunulmuştur.

Link: https://arbis.tubitak.gov.tr/pages/bilgipinari/index.htm

Arbis Kayıt Klavuzu için tıklayınız