TÜBİTAK BİGG 1512 Çağrı programı Açıldı!

Değerli Öğrencilerimiz,

Fikirlerin bir tohum gibi serpilip yeşerdiği günümüz Girişimcilik ve İnovasyon Ekosistemi'nin en güçlü aktörlerinden olan Marmara Üniversitesi'nin ortak kuruluş olarak yürüttüğü TUBİTAK BİGG 1512 Çağrı programı açıldı!

TUBİTAK Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Programına başvurarak iş fikirlerinizi 200.000 TL Hibe desteği ile hayata geçirebilirsiniz. Erciyes Teknopark AŞ. ile ortak yürüttüğümüz program takvimi,

-İş Fikri Başvuruları www.biggmarmara.com web sitesinden 24 Ocak-29 Mart 2022 tarihlerinde alınacaktır.

-İş Fikirlerinin ön değerlendirilmesi 24 Ocak-29 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşecektir.

-Girişimcilik Destek Programına özel olarak hazırlanmış Çevrimiçi ve Video Eğitimleri 1 Mart-29 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Kayıt için: https://forms.gle/RweCVCc6UhMQtehEA

Program Kapsamında Desteklenen Başlıklar,

Ø Akıllı Ulaşım

Ø Akıllı Üretim Sistemleri

Ø Enerji ve Temiz Teknolojiler

Ø İletişim ve Sayısal Dönüşüm

Ø Sağlık ve İyi Yaşam

Ø Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme

Kimler Başvurabilir ,

Ø Herhangi bir ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programına kayıtlı öğrenci,

Ø Herhangi bir ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programından mezun kişi,

Ø Daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Programı 2. Aşaması kapsamında destek almamış olmak,

Ø Ön başvuru tarihi itibariyle herhangi bir işletmenin ortaklık yapısında yer almamak.

TÜBİTAK BİGG programına başvurarak 200.000 TL hibe desteğinden yararlanarak fikirlerini hayata geçirmek isteyenler için; Erciyes Teknopark A.Ş. ve Marmara İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) ve Atölye Üsküdar işbirliğinde gerçekleşecek BiGG programı başvurularını www.biggmarmara.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Girişimci adaylarının seviyelerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak pek çok farklı mentor ile görüşme fırsatı yakalanabilmekte ve bunun yanında BİGG Marmara girişimcilerine program sırasında ve sonrasında da sağlanacak olanaklar ,

Ø Mentor Görüşmeleri

Ø İş Fikri Doğrulama Eğitimi

Ø Patent Tarama Eğitimi

Ø Prototipleme Atölyesine Erişim (Atölye Üsküdar)

Ø Kanvas İş Modeli Eğitimi

Ø Etkili İş Fikri Sunumu Eğitimi

Ø İş Planı Yazma Eğitimi

Ø Potansiyel Yatırımcı, Müşteri ve İş Ortaklarına Erişim

Ø Ofis Olanakları

Ø Teknolojik Altyapıya Erişim

Ayrıca süreç içerisinde girişimci adayları gerek yatırımcılarla gerekse potansiyel müşterilerle tanışma fırsatı elde etmektedirler. Girişimcilik serüveninin ilk adımı olan TÜBİTAK BİGG hibesine Erciyes Teknopark A.Ş. ve Marmara İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO)' nun yenilik ve yaratıcı gücüyle başvurmak için son tarih 29 Mart 2022.

Detaylı bilgi ve başvuru için BİGGMARMARA web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://biggmarmara.com/

Program ile ilgili düzenlenecek BİGGMARMARA webinar programlarına katılmak için: https://forms.gle/RweCVCc6UhMQtehEA

EK:
Afiş