TÜBİTAK BİGG SEA Tanıtım Programı Hakkında

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim Programı (BiGG) Uygulayıcısı BiGG SEA, 2016 yılında  150.000  TL'lik  %100  hibe  desteğini  alıp  şirketini  kurmak  isteyen  girişimcilerini arıyor! BiGG SEA; yeni dönemde herhangi bir şirkette ortaklığı olmayan, en az lisans mezunu (veya  Haziran'da  mezun  olacak)  ve  yenilikçi,  özgün,  Ar-Ge  içerikli  iş  fikri  sahiplerinin başvurularını bekliyor.Sabancı Üniversitesi BİGG SEA tarafından 4. Sınıf öğrencilerine, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine, mezunlara ve Marmara Üniversitesinde bulunan öğretim görevlilerine tanıtım ve bilgilendirme yapılacaktır. Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi (MİTTO) Koordinatörlüğü  tarafından  organize  edilen  TÜBİTAK  BİGG  (Bireysel  Genç  Girişim)Tanıtım  Programı  27  Nisan  2016  Çarşamba  günü,  10.00-12.00  saatleri  arasında  Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İktisat Fakültesi AZ 13 Salonu' nda yapılcaktır. Etkinliğe tüm Marmara Üniversitesi mensupları davetlidir.

Detaylar için: www.biggsea.com

Kayıt için tıklayınız.