Üniversitemiz 2021-2022 Akademik Yılı Yemek Bursu Başvuru İşlemleri

res3.jpg (221 KB)

Üniversitemiz öğrencilerine yönelik olarak yemek bursu başvuruları 3 Kasım 2021 tarihinde başlayıp 10 Kasım 2021 mesai bitimine kadar devam edecektir.

Başvurular esks sistemimiz üzerinden (https://esks.marmara.edu.tr/basvuru/) online olarak gerçekleştirilecek olup herhangi bir çıktı alınmasına gerek yoktur.

Başvuru öncesinde aşağıdaki belgelerin e-devlet üzerinden veya teyit edilebilecek ortamlardan alınarak hazır edilmesi rica olunur;

* İlköğretimde okuyan kardeşiniz varsa aktif öğrenci olduklarını ispatlayıcı belge.

* Yükseköğretimde okuyan kardeşiniz varsa aktif öğrenci olduklarını ispatlayıcı belge.

* E-devletten alınmış vukuatlı nüfus kayıt örneği. (Aile bilgisi de bulunmalıdır. ! Nüfus kayıt örneğinde anne baba durumu görülüyor olmalıdır.)

* Engelli iseniz engellilik durumunuzu gösterir belge.

* ÖSYM puan sıralamasını gösterir sonuç belgesi. (Öğrencisi olduğunuz bölüm ile ilgili ÖSYM tarafından yapılan üniversite yerleştirme sınavına girmiş iseniz bu belgeyi yüklemeniz gerekmektedir. Başarı sırası görülür olmalıdır.)

Ailenize ait gelir durumunu gösterir belge.

Kendinizin sosyal güvencesini gösterir belge.