UTİB Anket Duyurusu

Değerli akademisyenler,

Beş yıldır düzenlenen UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe Uluslararası AR-GE Proje Pazarı etkinliğinin 6.'ncısı 3-4.Nisan.2014 tarihinde gerçekleşecektir. Bilindiği gibi AR-GE Proje Pazarı etkinliğinin amacı öncelikle ÜNIVERSITE-SANAYI olmak üzere, ÜNIVERSITE-ÜNIVERSITE, ÜNIVERSITE-ARAŞTIRMA MERKEZI AR-GE projelerinde ortaklıkların kurulmasına zemin hazırlayarak, sektörde katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesine katkı sağlamaktır.

Bu yıl sergilenecek “PROJE ÖNERI KATEGORILERI” siz değerli akademisyenlerimizin görüşleri doğrultusunda belirlenecektir. Sadece birkaç dakikanızı ayırarak katılacağınız anketimiz, sektörümüzde oluşacak yeni fikirlerin oluşmasına değer katacaktır. Bu sebeple ekte iletilen ankette "Teknik Tekstiller" ve "Klasik Tekstiller"

bölümlerinden, sizin için en önemli üç adetini belirlemenizi bekleriz.

Linkteki formda önerilen kategoriler dışında önereceğiniz herhangi ilave bir kategori ve belirtilen kategorilerde de özel konuları belirtme imkanınız vardır.

Anketi doldurarak UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe Uluslararası AR-GE Proje Pazarı çalışmalarına vereceğiniz katkınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Anketimize ulaşmak için lütfen tıklayınız.

UTİB AR-GE PROJE PAZARI EKİBİ

Links: