Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen "Yıldızlı Patentler" yarışmasına son başvuru tarihi 22 Ekim 2014'tür.

Türkiye’nin farklı bölgelerindeki üniversitelerden birçok akademisyenin patentleri ile yer alacağı “Yıldızlı Patentler” etkinliğine Marmara Üniversitesi mensubu patent sahibi akademisyenler de davet edilmiştir.
Son Başvuru Tarihi 22 Ekim 2014 olan bu etkinlikte başta Türk Patent Enstitüsü ve TÜBİTAK ‘ın katılımı olmak üzere birçok üniversite ve kurum tarafından patent ve fikri haklar konusunda bilgilendirme panelleriyle sunumları gerçekleştirilecektir. Üniversite-sanayi işbirliği kapsamında, patentlerin ticarileşmesi konusunda faydalı olacağı düşünülen bu etkinliğe katılım konusunu bilgilerinize sunarız.

Ek-1

Ek-2