Marmara Üniversitesi Senatosu'nun Mezuniyet Törenleri Hakkında Kararları

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı sonlarına yaklaştığımız bugünlerde mezuniyet aşamasına gelen öğrencilerimizden ve değerli ailelerinden Mezuniyet Törenleri ile ilgili sorular ve yorumlar almaktayız.

Üniversitemiz Senatosunda; salgın döneminin devam ettiği bugünlerde hepimiz için değerli ve anlamlı Mezuniyet Törenleri ile ilgili sizlerin, ailelerinizin ve mensuplarımızın sağlığı ve güvenliğinin azami olarak sağlanabilmesi için değerlendirmeler yapılarak kararlar alınmıştır.

Üniversitemiz senatosunda;

♦ Üniversitemizin fakültelerinin belirledikleri tarihlerde Mezuniyet Törenlerini öğrencilerin ve ailelerinden 3 kişiyi geçmeyecek şekilde katılım sağlanarak yüz yüze üniversitemizin açık alanlarında yapabilmelerine ve gerekli organizasyonu yapmalarına,

♦ Üniversitemizin yüksekokul ve meslek yüksekokullarının belirledikleri tarihlerde Mezuniyet Törenlerini çevrimiçi olarak yapabilmelerine, öğrencilere gerekli bilgilendirmeyi ve organizasyonu yapmalarına,

♦ COVID-19 salgınının belirsizliği nedeniyle Devletimizin ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının alacağı kararlara göre Mezuniyet Törenleriyle ilgili kararların değişebileceğine,

karar verilmiştir.

Mezuniyet Törenlerinin tarih, yer ve saat duyurularını, törenlerle ilgili düzenlemeleri yakında sizlerle paylaşacağız.

Sağlıklı günler ve başarılar dileriz.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü

Bu sayfa Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından en son 27.07.2021 13:53:06 tarihinde güncellenmiştir.