Veri Bilimi ve Analitiği Yetkinlik Geliştirme Programı - 2

Veri Bilimi ve Analitiği
Yetkinlik Geliştirme Programı
Seviye II

Veri Bilimi ve Analitiği alanında geçen dönem Yetkinlik Geliştirme Seviye I Programına katılan ve sınavda başarılı olan öğrencilerimize yine ücretsiz Seviye II Programı yapılacaktır. Öğrencilerimiz 04.05.2021 tarihine kadar, Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) içerisindeki “Kurs Talep” ekranından “Veri Bilimi Yetkinlik Geliştirme Programına Başvur” seçeneğine tıklayıp kurs seviyesi olarak “Seviye II” seçeneğini işaretleyerek başvuru yapabilirler.

22 Mayıs 2021 tarihinde başlayacak olan programa başvuru için ayrıntılı bilgi >  oidb.marmara.edu.tr

Ayrıca daha önce “Seviye I” Programına katılmamış veya “Seviye I” Programı sonunda yapılmış sınavda başarısız olmuş öğrenciler “Seviye II” programına kayıt yaptırmak isterlerse öncelikle yapılacak “Seviye I” sınavında başarılı olmaları gerekir. Bu durumdaki öğrencilerimiz BYS içerisindeki “Kurs Talep” ekranından “Veri Bilimi Yetkinlik Geliştirme Programına Başvur” seçeneğine tıklayıp kurs seviyesi olarak “Sınav” seçeneğini işaretleyerek başvuruda bulunabilirlerBaşvurular 30.04.2021 saat 17:00’ye kadar yapılabilecektir. Başvuru yapan adaylar 01.05.2021 tarihinde saat 17.00’de UES sisteminde çevrimiçi yapılacak sınava katılacaklardır. Sınavda   başarılı olmaları durumunda “Seviye II” programına BYS üzerinden 04.05.2021 tarihine kadar kayıt yaptırabilme hakkına sahip olacaklardır.

Veri Bilimi ve Analitiği
Yetkinlik Geliştirme Programı
Seviye I

Üniversitemiz, öğrencilerimize “Veri Bilimi ve Analitiği” alanında geçen dönem yaptığı “Yetkinlik Geliştirme Seviye I Programı”nı yine ücretsiz olarak sunacaktır.

Başvurular 26.04.2021 – 30.04.2021 17:00 tarihleri arasında BYS içerisindeki “Kurs Talep” ekranından “Veri Bilimi Yetkinlik Geliştirme Programına Başvur” seçeneği ile yapılabilecektir.

Bu sayfa Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından en son 27.04.2021 09:04:53 tarihinde güncellenmiştir.