Marmara Korf Takımı Macaristan'da Ülkemizi Temsil Etti

Marmara Üniversitesi Korf Takımı, 13-16 Ocak 2016 tarihinde Macaristan’da yapılan 50. Europa Cup Korfbol Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etti. Geçen yıl Türkiye şampiyonu olan takımımız, bu yıl Macaristan’ın başkenti Budepeşte’de yapılan 50. Europa Cup Korfbol Avrupa Kulüpler Şampiyonası'na katıldı. Kafile Başkanı Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’ndan Yrd.Doç.Dr. Lale Güler’in olduğu ve oyuncularının tamamının üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencilerinin oluşturduğu Korfbol takımımız; 12 ülkenin şampiyon takımlarının katıldığı turnuvada ülkemizi başarıyla temsil etti. Kızların ve erkeklerin aynı takımda yer alarak oynadığı dünyadaki tek takım sporu olan Korfbol, ülkemizde de gelişmekte olan sporların başında gelmektedir. Üniversitemiz ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulumuz bu branşta da üstüne düşeni büyük bir özveri ve başarıyla yerine getirmeye devam etmektedir.