Marmara Üniversitesi Katılım Finans Çalıştayına Ev Sahipliği Yapıyor

Marmara Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü (MÜİSEF) ile Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) iş birliğinde düzenlenen Katılım Finans Çalıştayı Serisi’nin birincisine ev sahipliği yapıyor. Katılım Bankacılığı Fon Toplama Ürün Geliştirme Süreci’nin ele alınacağı çalıştay Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi’nde gerçekleştiriliyor. Çalıştayın açılış konuşmaları MÜİSEF Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Boynukalın, TKBB Genel Sekreter V. İsmail Vural, TKBB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çelik ve Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt tarafından gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt konuşmasında, 86 bin öğrencisi ile akademik ve idari kadrolarının oluşturduğu büyük bir yapı olan Marmara Üniversitesi’nin şu an için 9 farklı kampüste faaliyetlerine devam ettiğini, ilerleyen dönemde ise akademik birimlerin Maltepe’de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’ne geçişiyle birlikte daha da güçlü bir yapı haline geleceğini belirterek “2021 yılında araştırma üniversiteleri arasındaki yerini alan üniversitemiz, gelecekte de çalışmalarına hız kesmeden devam edecek ve İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü gibi çok değerli araştırma merkezlerimizle birlikte bugün olduğu gibi önemli çalışmalara üniversite olarak ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyacağım” dedi.

Çalıştay Katılım Bankacılığı Fon Toplama Ürün Geliştirme Süreci’nde mevcut durum, sorunlar ve çözüm önerilerinin ele alınacağı oturumlarla devam edecek.

HIZLI ERİŞİM