Mühendislik Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Mühendislik Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı 07.11.2018 tarihinde Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kas

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Akgiray sunumunda, araştırma üniversitesi hedefi, GYÜ Endeksi, URAP, 2018 yılında fakülteye katılan öğretim elemanları, fakültedeki bilimsel projeler, üniversite sanayi iş birliği, fikri ve sinai haklar kapsamındaki çalışmalar, yeni TUBİTAK programları gibi konularda bilgilendirmelerde bulundu. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahu Altınkut Uncuoğlu’nun sunumundan sonra Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar, Mühendislik Fakültesi Akademik Kurulu'na hitap etti. Toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 08.11.2018 14:24:52 tarihinde güncellenmiştir.