Marmara Lisansüstü İletişim Öğrencileri Kongresi-II Çağrı Metni

Marmara Lisansüstü İletişim Öğrencileri Kongresi, lisansüstü çalışmalar yapan öğrencilerin akademik çalışmalarına destek vermek ve düşünce üretimi, akademik yazım, kendini ifade etme ve yazdıklarını sunma becerilerini geliştirmek amacıyla Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenmektedir. Geçtiğimiz yıllarda fakültemizde lisansüstü çalışma yürüten öğrencilere yönelik olarak iki kere düzenlenen kongre, bu yıl Türkiye çapında tüm lisansüstü iletişim öğrencilerinin katılımına açık olarak yapılacaktır.

Marmara Lisansüstü İletişim Öğrencileri Kongresi, medya ve iletişim çalışmaları alanında lisansüstü çalışma yürüten genç akademisyen adaylarını bir araya getiren kalıcı bir platform olma hedefiyle her yıl mayıs ayında yapılması hedeflenmektedir.

Kongre Türkiye çapında medya ve iletişim alanındaki tüm lisansüstü öğrencilerinin katılımına açıktır. Ayrıca talepleri halinde lisans öğrencilerinin başvuruları da değerlendirmeye alınacaktır. Bildiri özeti ve tam metinlerin milefkongre@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve detaylar için http://mmm.marmara.edu.tr/kongre-2018 adresini ziyaret edebilirsiniz.

EK:
Afiş