Bolton Üniversitesi'nden Rektör Yardımcımıza Fahri Doktora Ünvanı Verildi

Rektör Yardımcımız ve Teknoloji Fakültesi Dekan Vekili Sayın Prof. Dr. Mehmet Akalın'a mezunu olduğu Bolton Üniversitesi'nden eğitim-öğretime ve araştırmaya katkılarından dolayı fahri doktora ünvanı verildi.

Tem

Sayın Akalın törendeki konuşmasında; Mevlana'nın "Sen deryada bir damla değilsin, damlada gizli bir deryasın" sözünü hatırlatarak, her bireyin içinde saklı yeteneklerin keşfedilmesinin önemine dikkat çekti. Prof. Akalın, başarının ve ilerlemenin ancak bireylerin birlikte ve dayanışma içinde hareket etmesiyle mümkün olacağını ifade etti. Törende Prof. Akalın'dan başka Manchester Valisi Andy Burnham'a da fahri doktora ünvanı verildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 27.07.2017 16:21:03 tarihinde güncellenmiştir.