Ders BELGELİĞİ Desen Sergisi

Portre, dış mekan, natürmort gibi farklı konularda üretilmiş çalışmaların bulunduğu sergide, çalışmalar ve eğitim sürecinde izlenen yöntemler hakkında bilgilendirici metinler yer alıyor. Sergi, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinde bulunan atölyenin eğitim sürecini Giessen'deki Justus Liebig Üniversitesi öğrencileriyle paylaşarak, kültürlerarası etkileşim ve farkındalık yaratmayı, bu etkileşim ile Türkiye ve Almanya'daki öğrenciler için yeni ufuklar açmayı amaçlıyor. Ders BELGELİĞİ, dünyaya açık olmayı, biçimi-doğayı kendi gözlerimizle görmeyi, yorumlamayı, yaratıcı tavrı ve eleştirel bakışı geliştirmeyi hedefliyor.

Ders BELGELİĞİ Desen Sergisi, 30 Mayıs – 21 Haziran 2019 tarihlerinde Justus Liebig Üniversitesi’nin Philosophikum II Yerleşkesi’ndeki Sanat Eğitimi Bölümü H binasının 1. ve 2. katlarında görülebilir.