Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni 24.07.2017 tarihinde Başıbüyük Yerleşkesinde yapıldı.

Tem

Törene; Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Şehirli, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şükrü Özdemir, İktisat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Şahamet Bülbül, İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediyesi Sağlık Danışmanı Harun Kopuz ve MÜMDER Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Üke katıldı. Tören, açılış konuşmaları ile başladı. Fakültede dereceye giren öğrencilere plaketleri verildikten sonra diplomaların dağıtılması ile tören sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 27.07.2017 16:21:39 tarihinde güncellenmiştir.