Engelsiz Müzik Eğitimi Komisyonu Toplantısı

Toplantıya Marmara Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, Metin Sabancı Okulları ve EGED'den temsilciler katıldı. Toplantı sonunda "Eğitimcinin Eğitimi Danışman Komisyonu" oluşturuldu. Hazırlık çalışmalarına başlayacak olan komisyonda üniversitemizden Doç. Dr. Tülin Malkoç, Dr. Özcan Özbek, Prof. Dr. Dilek Batıbay, Prof. Dr. Filiz Kamacıoğlu, İstanbul Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. H. Eren Tuncer, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Doç. Dr. Koray Sazlı, İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Doç.Dr. Gülay Karamahmutoğlu ve EGED'den Ali Alpaslan bulunuyor. Mevcut ve temel repertuvar tespitleri yapılarak kütüphanecilere bildirilecek ve "Görme Engelli Müzik Kütüphanesi" oluşturmak üzere ilk adım atılacak. Ayrıca destek teknoloji kullanmaya yönelik üniversitemizde seminerler düzenlenecek.