Eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı Spor Bilimleri Fakültesi’nde

Panele konuşmacı olarak katılan eski milli futbolcu aktif politikacı Saffet Sancaklı, genelde Türk sporu, özelde futbolda yaşanılan sorunlar ve bunun için yapılması gerekenleri anlattı. Soru cevapla devam eden panelde, gelen bir soruya, federasyon başkanı olmanın mevcut sistem içerisinde pek bir yarar sağlamayacağını, sistemin yeni baştan kurulması gerektiğini, sistemin kurulması durumunda da kimin başkan olacağının pek bir öneminin kalmayacağını belirtti.

Panel bitiminde Dekan Prof. Dr. Salih Pınar tarafından kendisine panele katılımından dolayı plaket takdim edilen Sancaklı, futboldaki ilk antrenörlerinin Marmara Üniversitesi Spor Akademisinin mezunlarından olduğu için, üniversitemize karşı vefa ve saygı dolu olduğunu belirtti. Panel toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.