İki Öğretim Üyemiz BioNanoScience Dergisine Misafir Editör Olarak Seçildi

Springer, BioNanoScience Dergisi'ne üniversitemizden iki öğretim üyesi "Misafir Editör" olarak seçildi.

Şub

Springer Yayınevi'nde yayınlanan BioNanoScience Dergisi'nin 2018 yılına ait, BioNanoScience: Topic Issue on “Biohydrogel – 2018” konulu çalışması için üniversitemizin Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği ve Teknoloji Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümlerinden Prof. Dr. Mehmet S. Eroğlu ve Doç. Dr. Oğuzhan Gündüz Misafir Editör olarak seçilmişlerdir. Kendilerini tebrik eder, başarılar dileriz.

Üniversitemizde Biohydrogel konularında çalışma yapan araştırmacılardan, bilimsel çalışmalarını, BioNanoScience Dergisi'ne göndermeleri beklenmektedir.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 13.02.2018 15:06:02 tarihinde güncellenmiştir.