Kick Boks Şampiyonası'nda Üniversitemizin Başarısı

Antalya'da 28 Şubat-5 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası'nda öğrencilerimiz altın, gümüş ve bronz madalya sahibi oldu.

Mar

Şampiyonada, Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet Feyzioğlu idaresindeki sporcularımız, Marmara Üniversitesi öğrencilerinden; Cem Aydınoğlu 60 Kg full contact Türkiye 1.'si olarak altın madalya, Doğukan Çınar 81 Kg full contact Türkiye 2.'si olarak gümüş madalya, Oya Buse Toral 60 Kg full contact Türkiye 3.'sü olarak bronz madalya almaya hak kazandı. Bu sonuçla takımımız erkekler full contact Türkiye 3.'sü oldu. Öğrencilerimizi ve antrenörleri Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet Feyzioğlu'nu kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 07.03.2017 14:24:34 tarihinde güncellenmiştir.