Maltepe Eğitim Aile Sağlığı Merkezi Başıbüyük Yerleşkemizde Açıldı

Merkezimizde Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri ve asistan hekimleri tarafından Sağlık Bakanlığı İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Aile Sağlığı Hizmetlerine entegre bir sağlık hizmeti sunulmaktadır.

Tüm sağlık sorunlarınız (çocuk-erişkin), sağlıklı (çocuk-erişkin) periyodik muayeneleri, aşı/bağışıklama hizmetleri, kanser taramaları (rahim ağzı kanseri-kolon kanseri-meme kanseri), obezite, hipertansiyon, diyabet, mide-barsak hastalıkları, kolesterol yüksekliği, tiroid hastalıkları, kansızlık gibi kronik hastalıkların tedavi ve izlemi, tetkik, evlilik raporu, ehliyet raporu, aile planlaması ve üreme sağlığı konularında yöntem sunumu ve danışmanlık, sağlıklı yaşam beslenme ve egzersizleri, kardiyovasküler risk yönetimi ve sigarayı bırakma hizmetlerimizden yararlanmak üzere merkezimize başvurabilirsiniz. Hizmetlerimizden yararlanabilmeniz için merkezimizi ziyaret etmeniz ve tek sayfalık başvuru formunu doldurmanız yeterlidir. 

Adres: T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi - Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Aile Hekimliği Anabilim Dalı Kat 3 - Fevzi Çakmak Mah. Mimar Sinan Cad. - No: 41, 34899, Üst Kaynarca - Pendik, Istanbul

Tel:0216 421 22 17

 

HIZLI ERİŞİM