Marmara İletişim Dergisi’nin Yeni Sayısı Çıktı

Yrd. Doç. Dr. Hediyetullah Aydeniz editörlüğünde hazırlanan dergi, Türkiye’nin ve dünyanın gündeminde önemli bir yer tutan mülteciler konusunu medya ve iletişim çalışmaları bağlamında bir kez daha ele alıyor. Böylece günümüzün en büyük insani krizlerinden birisinin çözümüne medya ve iletişim boyutuyla katkı sunmayı hedefliyor.

İki sayı olarak planlanan Mülteciler ve Medya temalı 24.sayısının ardından, 25.sayısını okuyucuyla buluşturan dergi Mülteciler ve Medya konusunu on bir çalışmayla farklı açılardan tekrar ele alıyor. Dergide dört makale, altı değerlendirme yazısı yer alıyor.

Marmara İletişim Dergisi’nin “Mülteciler ve Medya” temalı 24. sayısının ardından aynı temanın devamı olan 25. sayısı da yayımlandı. Türkiye ve dünya gündeminin öne çıkan konularından biri olan mülteciler meselesini medya ve iletişim çalışmaları açısından ele alan Marmara İletişim Dergisi, yeni sayısında da zengin içeriğiyle okuyucunun karşısına çıkıyor.

Marmara İletişim Dergisi’nin arşivinin de yer aldığı web sitesini http://e-dergi-marmara.dergipark.gov.tr/maruid adresi üzerinden ziyaret edebilirsiniz.

 

HIZLI ERİŞİM