“Mentor Marmara Kahvaltı Buluşması” yapıldı.

Marmara Üniversitesi mezunları ve akademisyenleri ile öğrencileri “Mentor- Mentee Programı” kapsamında 2 Mart Cumartesi günü Göztepe Kampüsü'nde gerçekleşen kahvaltıda bir araya geldi. Etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kurt, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Gündüz katıldı.

Mar

Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi (Mezof) tarafından yürütülen Mentor - Mentee Programı’nın amacı; Marmara Üniversitesi akademisyenleri ve deneyimli mezunları lisans ve yüksek lisans öğrencileri ile bir araya getirmek. Program kapsamında; öğrencilerin kişisel ihtiyaç ve hedeflerini netleştirebilmesi, güçlü yönlerini ve kişisel değerlerini keşfedebilmesi amaçlanıyor. Bu amaç doğrultusunda mentorlar gönüllü öğrencilerin belirlediği gündemler doğrultusunda onlarla düzenli olarak birebir görüşmeler yapıyor. Süreç her iki tarafın etkin katılımı, geri bildirimi ve Mezunlar Ofisi’nin ve EMCC (European Mentoring & Coaching Council /Avrupa Yönderlik ve Koçluk Derneği) Başkanı Dr. Rıza Kadıların katkıları ile ilerliyor.

Daha fazla bilgi ve katılım için: https://mezun.marmara.edu.tr/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 06.03.2019 13:58:35 tarihinde güncellenmiştir.