Mentor Marmara Projesi Başladı

Tanıtım lansmanı 11 Nisan 2018 tarihinde yapılan Mentor Marmara Projesi, 11 Ekim 2018'de Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt'un katılımı ve pilot olarak seçilen 90 kişiye Prof. Dr. Turgay Biçer tarafından verilen eğitim ile başladı.

Eki

Prof. Dr. Erol Özvar konuşmasında, hayattaki başarının ders başarısı ile ölçülmediğine ve sosyal başarı, sosyal ağ kurmanın önemine işaret ederek, projenin Marmara Üniversitesi için çok büyük bir kazanım olduğunu ifade etti. Mezunlar Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yılmaz, projenin bundan sonraki süreçte yürütülmesinde fedakarlık ve sorumluluğun en fazla Marmara Üniversitesi mezunlarında olacağını, mezunlarımızın sabır özveri ve yönlendirmeleri ile öğrencilerimizin iş hayatına daha emin adımlar atacaklarını ifade etti. Mentor Marmara Projesi'nde paylaşım, öğrenme ve öğretmenin temel alındığını belirten Bülent Yılmaz, yaşanacak her olumlu ve olumsuz olayın, gençlere ulaşma yöntemlerinin gözden geçirilmesine yol açacağını ifade etti.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 15.10.2018 11:11:44 tarihinde güncellenmiştir.