Mentor Marmara Projesi Başladı

Prof. Dr. Erol Özvar konuşmasında, hayattaki başarının ders başarısı ile ölçülmediğine ve sosyal başarı, sosyal ağ kurmanın önemine işaret ederek, projenin Marmara Üniversitesi için çok büyük bir kazanım olduğunu ifade etti. Mezunlar Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yılmaz, projenin bundan sonraki süreçte yürütülmesinde fedakarlık ve sorumluluğun en fazla Marmara Üniversitesi mezunlarında olacağını, mezunlarımızın sabır özveri ve yönlendirmeleri ile öğrencilerimizin iş hayatına daha emin adımlar atacaklarını ifade etti. Mentor Marmara Projesi'nde paylaşım, öğrenme ve öğretmenin temel alındığını belirten Bülent Yılmaz, yaşanacak her olumlu ve olumsuz olayın, gençlere ulaşma yöntemlerinin gözden geçirilmesine yol açacağını ifade etti.