Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Lisans Öğrencileri Beyrut ve Samsun’da Bildirilerini Sundu

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 3. sınıf öğrencilerinden Sefa Enes Kılıç ve Murathan Kalender, 9-12 Mayıs tarihlerinde Beyrut - Lübnan'da gerçekleştirilen Orta Doğu Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi’nde dört farklı bildiri sundular.

May

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Minel Zeynep Şardan 17-19 Mayıs tarihlerinde Samsun'da gerçekleştirilen Uluslararası 19 Mayıs Multidisipliner Çalışmalar Kongresi’nde iki farklı bildiri sundu.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve bildirilerin danışman hocası Prof. Dr. Yahya Bozkurt’u tebrik ederiz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 22.05.2019 16:32:41 tarihinde güncellenmiştir.