Müzik Öğretmenliği Bölümü Mezuniyet Töreni

Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Mezuniyet Töreni 08.06.2018 tarihinde Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda yapıldı.

Haz

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşması Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Uslu tarafından yapıldı. Kariyer Merkezi'nden Neşe Dikkanoğlu, Mezunlar Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yılmaz ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Musa Üce'nin konuşmalarının ardından bölümde dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Diplomaların takdim edilmesinin ardından Öğretmenlik Yemini edilmesi ve keplerin atılmasıyla tören sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 13.06.2018 15:48:34 tarihinde güncellenmiştir.