Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Yusuf Kaynak'a CIRP Konferansından "En İyi Bildiri" Ödülü

Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Yusuf Kaynak, 11-13 Temmuz 2018 tarihlerinde Çin'in Tianjin şehrinde yapılan "The 4th CIRP Conference on Surface Integrity" Konferansında "En İyi Bildiri" ödülüne layık görüldü.

Tem

İmalat konusunda dünyadaki en köklü ve büyük uluslararası akademik kuruluş olan "Uluslararası Üretim Mühendisliği Akademisi (CIRP)" tarafından bu yıl 4.'sü Çin'in Tianjin şehrinde 11-13 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenen, 16 farklı ülkeden katılımın olduğu, 92 makale ve 32 posterin sunulduğu "The 4th CIRP Conference on Surface Integrity" konferansında Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Kaynak'ın sunmuş olduğu "Finish machining-induced surface roughness, microhardness and XRD analysis of selective laser melted Inconel 718 alloy" başlıklı bildirisi, "En İyi Bildiri" ödülüne layık görüldü. Doç. Dr. Yusuf Kaynak'ı bu alanda yaptığı çalışmalardan dolayı kutlar, bundan sonraki çalışmaları ve akademik kariyerinde başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 03.08.2018 16:05:18 tarihinde güncellenmiştir.