Rektörümüz Üsküdar Gençlik Akademisi Öğrencileriyle Buluştu

Prof. Dr. Erol Özvar, Marmara Üniversitesinin öğrencilerine İngilizce, Almanca, Fransızca olmak üzere yabancı dilde eğitim olanağı sağladığını, aynı zamanda öğrencilerimizin uluslararası değişim anlaşmaları ile 79 farklı ülkede, 500’ün üzerinde üniversitede eğitim alabildiğini vurguladı.

Özvar, konuşmasının devamında üniversite yıllarının öğrencilerin gelişimi üzerindeki önemine değindi. Öğrencilerin lisans eğitiminin yanı sıra öğrenci kulüp etkinliklerine de katılarak, sportif ve sosyal faaliyetlerin içinde yer alarak kendilerini keşfedebilme imkanı bulabileceklerini anlattı. Son olarak, dinleyicilere lise ve üniversite yıllarını verimli geçirmeleri, yabancı dil öğrenmeleri, yaşadıkları bölgeyi ve dünyayı takip etmeleri tavsiyesi ile konuşmasını sonlandırdı.