Sınıf Öğretmenliği Bölümü Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı mezuniyet töreni 07.06.2018'de Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda yapıldı.

Haz

Dr. Öğr. Üyesi Nermin Özcan Özer'in sunumuyla düzenlenen program, tören yürüyüşüyle başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Bölüm Birincisi Sevgi Esra Sancak konuşmasını yaptı. Protokol konuşmalarının ardından AEF Türk Sanat Müziği Korosu'nun konseri, müzik dinletisi ve bölüm korosunun konseri gerçekleştirildi. 2. sınıflar Dans Tiyatrosu gösterisi ve sinevizyon gösteriminin ardından tören, öğrencilerin kep fırlatmasıyla sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 13.06.2018 14:43:51 tarihinde güncellenmiştir.