Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

Spor Bilimleri Fakültesi 2017-2018 Eğitim öğretim yılı Mezuniyet Töreni, Anadoluhisarı Yerleşkesinde yapıldı.

Haz

Öğretim üyeleri ve öğrencilerin geçit töreniyle alana girmesinden sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Salih Pınar, bunun bir ayrılık değil, yeni bir başlangıç olduğunu, ne zaman isterlerse burada olacaklarını söyleyip mezun öğrencileri kutladı.
Okul birincisinin konuşmasının ardından tören, protokol konuşmalarıyla devam etti. Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere belge ve hediyelerinin verilmesinin ardından geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde ulusal ve uluslararası müsbakalarda dereceye giren öğrenciler anons edildi. Kütüğe plaket çakılması ve mezuniyet andı okunması ve kep merasimiyle tören sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 03.07.2018 14:37:29 tarihinde güncellenmiştir.