Taşınabilir Kültür Varlıklarının Restorasyonu ve Konservasyonu Semineri

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Tekstil ve Yazma Eserler Konservasyon ve Restorasyon AR_GE Laboratuvarı Kurulması” adlı proje kapsamında düzenlenen ilk seminer,03.11.2018'de Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü'nde, çeşitli müzelerde görev yapan resteratör ve konservatörlerin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Taşınabilir Kültür Varlıklarının Restarayonu ve Konservasyonu konulu seminer, üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Öğr. Gör. Dr. Meral Özomay ve Konservatör Dr. Ragsana Hasanova tarafından gerçekleştirildi. İstanbul Restorasyon ve Konservasyon Merkez Laboratuvarı ve Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü ortaklığıyla Marmara Üniversitesi tarafından yürütülen proje kapsamında verilecek Tekstil Eser Konservasyonu ve Yazma Eser Konservasyonu eğitimleri 10.11.2018 tarihinde başlayacak olup 4 ay sürecek.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 08.11.2018 14:23:05 tarihinde güncellenmiştir.