Tübitak'tan 8 TTO'ya Başarı Sertifikası

TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teknoloji Transferi İş Modelleri Bilgi ve Deneyim Paylaşımı” etkinliği 1 Şubat 2018’de TÜBİTAK Başkanlığı’nda yapıldı.

Şub

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. A. Arif Ergin tarafından "Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı" kapsamında açılan çağrıda başarı gösteren Bahçeşehir, Düzce, Marmara, Okan, Pamukkale, Eskişehir Osmangazi, İzmir Ekonomi ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversiteleri'nin TTO Temsilcilerine Başarı Sertifikaları verildi. Etkinliğe, üniversitemizi temsilen Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkez (MİTTO) Müdürü/1601 Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Ahu Altınkut Uncuoğlu ve MİTTO Yönetim Kurulu Üyelerinden Prof. Dr. Hande Sinem Ergun katıldı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 02.02.2018 15:30:56 tarihinde güncellenmiştir.