TÜGİAD’dan Öğrencilere Haluk Levent Süprizi

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) ve Marmara Üniversitesi’nin organize ettiği İşletme Fakültesi Lisans öğrencilerine yönelik “İş Dünyası Seminerleri” eğitimini tamamlayan öğrenciler sertifikalarını almak üzere bir araya geldi. 

TÜGİAD Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu ve Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Haluk Levent iyilik hareketi “AHBAP”ı anlattı. 

Haluk Levent, geleceğin iş insanları olacak gençlere; sosyal girişimciliğin önemini, AHBAP’ı nasıl kurduğunu, iyi insan olmayı, her zaman sevdiği ve inandığı işi yapmaktan vazgeçmemeleri gerektiğini anlattı. 

TÜGİAD Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu konuşmasında iş hayatına atılacak öğrencilere değerli tavsiyeler verdi. Ülkemizin bulunduğu konum sebebiyle zor hayat şartlarına sahip olduğunun altını çizen Şohoğlu, öğrencilerin heyecanlarını asla kaybetmemeleri gerektiğinin üstünde durdu. Ülkemize hizmetin önemli bir görev olduğunu vurgulayan Şohoğlu, gençlere ülkemiz için hizmet etmeleri gerektiğini söyledi. 

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert TÜGİAD Başkanı’na ve üyelerine teşekkür ederek Şohoğlu’na plaket takdim etti.

Seminerler, Girişimcilik ve İnovasyon Komisyonu Başkanı Mustafa Kemal Sözkesen başta olmak üzere TÜGİAD Girişimcilik ve İnovasyon Komisyonu tarafından düzenlendi. Her hafta Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi’nde düzenlenen seminerlerde iş dünyasından önemli kişiler öğrencilerle buluştu. 

Öğrenciler sertifikalarını derslerine giren eğitim görevlilerinden aldı. 

 

 

HIZLI ERİŞİM