Üniversitemiz Avrasya Uluslararası Yükseköğretim Zirvesi-EURIE-2019'da Temsil Edildi.

27 Şubat-1 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük 3. Yükseköğretim Fuarı ve Konferansı’nda Marmara Üniversitesi’ni, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz, Direktör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Mert Denizci, Ofis personeli Emel Özel Çal, Ferhat Işık, Yener Kutsal Yenilmez ve Yunus Emre Yastıoğlu temsil etti.

Zirveye dünyanın 71 ülkesinden 2600 akademisyen, idari personel ve ilgili kurum çalışanları ile birlikte binlerce ziyaretçi katıldı. Üniversitemizin uluslararasılaşma misyonu doğrultusunda, özellikle Kazakistan, Hindistan, Çin, Malezya, Rusya, Meksika, Fransa ve İtalya gibi çeşitli ülkelerden üniversite yetkilileri ile karşılıklı görüşmelerde bulunulmuş ve yeni anlaşmaların imzalanması için görüş birliğine varılmıştır.

Study in Turkey çatısı altında 28 Türk Üniversitesi ile birlikte stant açan Marmara Üniversitesi, ziyaretçilerine sunduğu tanıtım malzemeleri ile her fuarda olduğu gibi bu yıl da büyük beğeni ve takdir kazandı.

 

HIZLI ERİŞİM