Üniversitemiz Kürek Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden oluşan Kürek Takımı hem kadınlarda hem erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu.

May

21 Mayıs 2016 tarihinde Küçükçekmece Gölü'nde gerçeklestirilen Türkiye Üniversiteler Arası Kürek Şampiyonası'nda üniversitemiz kadın ve erkek kürek takımları Türkiye Şampiyonu oldu.

Aynı gün ve aynı yerde yapılan Türkiye Üniversiteler Arası Kano Şampiyonası'nda da üniversitemiz Durgunsu Kano Takımı kadınlarda Türkiye Şampiyonu olurken; erkekler de Türkiye ikincisi olarak şampiyonayı başarı ile tamamladı.

Kürek ve Kano Takımları Sorumlusu Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Orkun Pelvan, öğrencilerinin bu başarılarından dolayı gururlu ve mutlu olduğunu söyleyip başarılarından dolayı tüm sporcularına teşekkür etti.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 24.05.2016 15:56:16 tarihinde güncellenmiştir.