Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’ın Katılımıyla Fen Edebiyat Fakültesi 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla gerçekleşen akademik kurul, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz’in açılış konuşmasıyla başladı. Fakülte tanıtımı Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nagihan Gülsoy  tarafından yapıldı. Toplantı,   Rektörümüz Sayın Özvar’ın, akademik faaliyetlerin analizleri, fakülteden beklentiler, üniversitenin geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında öğretim elemanlarına  detaylı bilgiler vermesiyle sona erdi. Kurul sonrası rektörümüz, öğretim elemanlarından gelen soruları cevaplandırıp, teşekkürleri kabul etti.