Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Tarafından “2244-Sanayi Doktora Programı Süreci” Başlıklı Seminer Gerçekleştirildi

Doç. Dr. Yusuf Kaynak tarafından verilen seminerde, Fen Bilimleri Enstitüsü'nün 2019 ve sonraki yıllarda Anabilim Dallarına Doktora öğrenci alım süreçlerinde, 2244 Sanayi Doktora Programı ve Ar-Ge merkezleri ile bu program vasıtasıyla işbirliklerinin dikkate alınması için atılabilecek adımlar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca, üniversitemizde yetiştirilen doktoralı insan kaynağı ve  akademi ile birlikte, endüstrinin ihtiyaç duyduğu uzman personel ihtiyacını karşılamaya dönük geliştirilebilecek stratejiler ve endüstrinin 2244-Sanayi Doktora Programından beklentileri konusunda bilgilendirme yapıldı.