İşletme Kulübü Sosyal Sorumluluk Projesi

Üniversitemiz İşletme Kulübü tarafından düzenlenen “Bayram Havası” projesi kapsamında 22-23 Nisan tarihlerinde Sakarya’nın Geyve ilçesindeki Umurbey ve Safibey ilk okullarının bakım onarım çalışmaları yapıldı.

Nis

Üniversitemiz İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ve üç farklı üniversiteden dört kulübün ortak çalışmasıyla yürütülen “Bayram Havası” projesi kapsamında 22-23 Nisan tarihlerinde Sakarya’nın Geyve ilçesindeki Umurbey ve Safibey ilk okullarının bakım onarım çalışmaları yapıldı.

Proje kapsamında binaların iç ve dış cephe boyası yapıldı. Okullar için kütüphaneler oluşturuldu ve öğrencilere kıyafet, okul araç gereçleri temin edildi. Kulüp öğrencileri 23 Nisan sabahı okullarda düzenlenen törenlerin ardından öğrencilere hediyelerini vererek keyifli vakit geçirdiler.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 29.04.2019 18:02:35 tarihinde güncellenmiştir.